touw speeltje 30cm

lief! touw speeltje 30cm

Rond speeltouw voor honden. Het hondenspeeltje dient tijdens het spelen gelijk als een flosring. Lees verder
  • hondenspeeltje touw 30 cm
  • hondenspeeltje touw 30 cm
  • touw speeltje 30cm
€ 11,95

X
naar boven Productbeschrijving

Details

Rond speeltouw voor honden. Het hondenspeeltje dient tijdens het spelen gelijk als een flosring. Het is dus erg goed voor de tanden van jouw hond! Het touw bestaat uit de leuke kleuren rood, wit en blauw. Hier zal je hond of puppy zeker zoet mee zijn!

Afmeting: 30 cm

Het flostouw is een kauwspeeltje waar jouw hond op gaat kauwen en hij of zij zal daarbij waarschijnlijk stukjes katoen lostrekken die vervolgens het gebit van jouw hond zullen "flossen". Het is geen probleem als er per ongeluk een klein stukje wordt ingeslikt door jouw hond, omdat het materiaal van 100% katoen is gemaakt. In principe mag jouw hond dus het hele flostouw uit elkaar trekken (wat door het gevlochten patroon overigens niet erg gemakkelijk gaat). Op het moment dat het speeltje uiteindelijk zo'n formaat bereikt dat jouw hond het laatste (grote) stuk in zou kunnen slikken, dien je het speeltje weg te halen, vanwege eventueel verstoppingsgevaar.

Let op: Hondenspeelgoed is niet onverwoestbaar en niet geschikt voor kinderen. Laat jouw hond alleen onder toezicht van een volwassene spelen zodat deze erop kan toezien dat eventueel afgebeten stukjes niet worden ingeslikt.
naar boven Producteigenschappen

General

Maat 1 maat
Seizoen basiscollectie
Materiaal
Productcode L549171-814-053
Post your comment

lief! lifestyle