De lief! lifestyle Indian Summer Party 2016

maandag 3 oktober 2016 14:49:26 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Inspiratie, Reviews, Nieuw!

Afgelopen donderdag 22 september 2016 vond de lief! lifestyle Indian Summer Party plaats bij ‘Het Rijk van de Keizer’ te Amsterdam! Hier werden de nieuwste lief! collecties gepresenteerd aan alle zakelijke lief! partners & genodigden.

Lees meer

Opening eerste lief! winkel in Portugal

vrijdag 29 april 2016 16:25:05 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Reviews, Nieuw!

Zaterdag 23 april opende lief! lifestyle haar eerste winkel in Portugal! Dit is de tweede internationale lief! winkel in een half jaar tijd. In november opende lief! namelijk al een store in de Mall of Berlin in Berlijn! Zo is lief! hard op weg de kleurrijke harten van heel Europa te gaan veroveren!

Lees meer

Oud-winnaars lief! lifestyle & Martinhal in Sagres

dinsdag 19 april 2016 11:58:54 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Inspiratie, Reviews, Nieuw!

Eefje Schouten en haar gezin wonnen vorig jaar de Deel&Win-reis naar Portugal! Afgelopen maand vertrok de familie Schouten naar het Portugese Sagres om vijf nachten in één van de luxe villa’s op het Martinhal Family Hotels & Resorts te vertoeven.

Lees meer

Achter de schermen bij de zomerse lief! shoot

vrijdag 15 april 2016 09:37:20 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Reviews, Nieuw!

De lief! lifestyle zomercollectie 2016 hangt in de rekken! Natuurlijk is de spiksplinternieuwe kleding ook in onze webshop te vinden! De collectie bestaat zoals ieder jaar uit lieve jurkjes, stoere T-shirts en comfortabele broekjes. Deze items zijn verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. Daarnaast is er een extra babylijn die loopt van maat 56 t/m 80. De collectie is opgedeeld in verschillende thema's en stijlen zoals Safari en Beach, die naadloos op elkaar aansluiten. Er kan dus volop gemixt en gematcht worden!

Lees meer
Post your comment

lief! lifestyle