De lief! lifestyle zomercollectie 2016 hangt in de rekken! Natuurlijk is de spiksplinternieuwe kleding ook in onze webshop te vinden! De collectie bestaat zoals ieder jaar uit lieve jurkjes, stoere T-shirts en comfortabele broekjes. Deze items zijn verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. Daarnaast is er een extra babylijn die loopt van maat 56 t/m 80. De collectie is opgedeeld in verschillende thema's en stijlen zoals Safari en Beach, die naadloos op elkaar aansluiten. Er kan dus volop gemixt en gematcht worden!

Voordat de kleding verkrijgbaar is voor lief! fans gaat er heel wat aan vooraf! Hartje winter begint lief! al volop met de voorbereidingen voor de zomercollectie. Terwijl styliste Simone nog een laatste oog over de ontwerpen laat gaan, zijn de voorbereidingen voor de zomerse shoot al in volle gang.

Modelletjes worden gecast, de fotograaf geboekt, attributen geregeld en last but not least: de locatie geboekt. En waar kan zo'n vrolijke zomershoot beter geschoten worden dan in Strand Binnen in Breda?! Aangezien het buiten vroor en de modelletjes in korte broekjes en blote armpjes voor de lens stonden, was het overdekte strandparadijs dé locatie bij uitstek. Strand Binnen is naast fotoshoots ook te boeken voor kinderfeestjes, jubileumfeesten en bruiloften! 
Allereerst waren de kleine Mason en Femke aan de beurt. Deze twee snoesjes mochten de zomerse outfits voor de allerkleinsten showen, terwijl Yvonne en Manon hun handen vol hadden aan het tevreden houden van de kids.Zodra Mason en Femke aan hun middagdutje begonnen, was het de beurt aan Iris en Tim. Fotograaf Joshua gaf de boefjes instructies, die de twee feilloos opvolgden. Terwijl Iris straalde met haar roze parapluutje en lolly, nam de stoere Tim plaats achter de steigerhouten bar.En het resultaat is weer waanzinnig lief!

Wil je meer zien van onze fotoshoots en modelletjes, neem dan een kijkje op de lief! lifestyle Pinterest . Lief! is altijd op zoek naar modelletjes. Interesse? Mail dan naar models@lieflifestyle.nl.