De lief! lifestyle wintercollectie 2016 hangt in de rekken! Natuurlijk is de spiksplinternieuwe kleding ook in de webshop verkrijgbaar! De collectie bestaat onder andere uit lieve jurkjes, stoere sweaters en comfortabele broekjes. De items zijn verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. Verschillende thema's en stijlen, zoals Winter Wild en Magic voor de girls en Hero en Work voor de boys, sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen daardoor eindeloos gemixt en gematcht worden!

Voordat de kleding verkrijgbaar is voor lief! fans gaat er heel wat aan vooraf! In het voorjaar begint lief! al volop met de voorbereidingen voor de wintercollectie. Terwijl styliste Simone nog een laatste oog over de ontwerpen laat gaan, zijn de voorbereidingen voor de fotoshoot al in volle gang.

Modelletjes worden gecast, de fotograaf geboekt, attributen geregeld en last but not least: de locatie! En waar kan zo'n vrolijke lief! shoot beter geschoten worden dan op de oer-Hollandse schaapskooi in Ottoland (http://www.schaapskooiottoland.nl/)?! Met uitgestrekt weides, knotwilgen en grazende schapen is dit de ideale plek om het typische lief! gevoel vast te leggen. De schaapskooi is naast fotoshoots ook te boeken voor knapzaktochten, teambuilding of om gewoon even lekker helemaal tot rust te komen.

Fotograaf Joshua en het lief! team doen er alles aan om de kleine bengels tevreden te houden. Terwijl de fotograaf gekke bekken trekt, geeft lief!-gezicht Yvonne de kleine Luna en Liz nog wat laatste tips.Kleine Raf genoot overduidelijk van alle aandacht en hing de stoere bink uit in zijn luierstoel. De dames vermaakten zich schaterlachend met de kippen, wat een stoere bikkels! De mooie Cloé maakte fotograaf Joshua's werk een makkie, Doutzen Kroes pas maar op! Kortom, het resultaat is wederom ontzettend lief!:Check de video op het lief! lifestyle YouTube kanaal voor uniek Achter de schermen-materiaal!Wil je meer zien van onze fotoshoots en modelletjes, neem dan een kijkje op de lief! lifestyle Pinterest . Lief! is altijd op zoek naar modelletjes. Interesse? Mail dan naar models@lieflifestyle.nl.