Eefje Schouten en haar gezin wonnen vorig jaar de Deel&Win-reis naar Portugal! Afgelopen maand vertrok de familie Schouten naar het Portugese Sagres om vijf nachten in één van de luxe villa's op het Martinhal Family Hotels & Resorts te vertoeven. Deze maand geven lief! lifestyle en Martinhal opnieuw een super-de-luxe gezinsvakantie weg inclusief vlucht naar Portugal, dit keer naar de badplaats Cascais. Lees op http://www.lieflifestyle.nl/winacties hoe je deze kunt winnen!

"Bij aankomst in het resort vielen we van de ene in de andere verbazing. Het huis was prachtig! Compleet ingericht met alles wat je je kan wensen. Zo waren er traphekjes, een potje en een kinderstoel. Daarnaast twee badkamers, twee slaapkamers, een woonkamer met keuken en een gigantisch balkon. De kers op de taart was het fantastische uitzicht op zee!", vertelt Eefje. "Over het gehele complex zijn huisjes met verschillende speeltuintjes en zwembaden. Daarnaast zijn er sportvelden, een spa, diverse restaurantjes, een supermarktje en kinderopvang. Kortom, alles is super geregeld!" 
Met een minimumtemperatuur van 18 graden in de winter is het prettig bivakkeren aan de Portugese kustlijn. Eefje: "We hebben een heerlijke wandeling over het strand gemaakt. Andere dagen vertoefden we aan het verwarmde centrale zwembad met heerlijke ligweide. Ook hebben Evie en ik genoten van een overheerlijke moeder-dochter-massage!"Het Portugese Sagres ligt vlakbij de mooie Kaap Sint-Vincent, het meest zuidelijke puntje van Europa. "We hebben een intensieve wandeling van zo'n tien kilometer gemaakt naar de Kaap. Daar hadden we fantastisch uitzicht over de baai en de waanzinnige rotsen waarop lokale vissers zaten te vissen. Een echt avontuur voor onze dochter Evie!", vertelt de oud-winnaar van de winactie enthousiast.

Waar er vorig jaar nog maar één resort was, in Sagres in de Algarve, zijn er nu in heel Portugal vier Martinhal Family Hotels & Resorts. Het nieuwste Martinhal resort ligt gelegen nabij de badplaats Cascais, vlakbij de hoofdstad Lissabon. Lief! geeft t/m 27 april nog een keer zo'n magische vijfdaagje familievakantie weg inclusief vlucht naar dit spiksplinternieuwe resort in Cascais! Lees hier: http://www.lieflifestyle.nl/winacties hoe je mee kunt doen en wat de voorwaarden zijn!