Betalen

Je bestelling van lief! lifestyle kun je op verschillende manieren betalen: iDeal, CreditCard, bankoverboeking, achteraf betalen (betaling na ontvangst: dit is alleen mogelijk voor klanten uit NL en meubels zijn uitgesloten van deze betaaloptie), de lief! kadokaart en Belgische klanten met Bancontact / MisterCash.

iDeal
Als je bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN Amro, Fortis, ING, Friesland Bank, SNS Bank, ASN Bank, Van Lanschot of Triodos Bank, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van je bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Hierdoor reken je af in een vertrouwde betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor een betaalmethode, hier vink je iDeal aan. Na het controleren van je bestelling en wanneer je op 'plaats bestelling' klikt, opent er zich een scherm in de vertrouwde omgeving van je bank. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Betalen via iDeal is de snelste oplossing aangezien de betaling direct verwerkt wordt.

CreditCard
Heb je een Visa of MasterCard, dan kun je betalen via de optie CreditCard. Je kunt je creditcard gegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Steekproefsgewijs worden er creditcard betalingen gecontroleerd met hoge factuurbedragen, dit kan enige vertraging in de verwerking van je order opleveren. Deze controle doen wij om de veiligheid van je betaling te kunnen blijven garanderen en om misbruik of fraude te voorkomen.

Achteraf betalen / betaal na ontvangst (alleen mogelijk voor klanten uit NL & meubels uitgezonderd)
Multisafepay voert voor lieflifestyle.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Deze betaaloptie is alleen mogelijk voor klanten uit Nederland. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Multisafepay via email ontvangt om je bestelling achteraf te betalen. Je kunt alleen op deze manier betalen als je orderbedrag hoger is dan € 15,- en lager dan € 300,-. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met een acceptgirokaart voert Multisafepay een gegevenscontrole uit. Multisafepay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kun je contact opnemen met Multisafepay, voor meer informatie verwijzen wij je naar https://multisafepay.com/nl/Contact-Support-MultiSafepay/ . Wanneer je kiest voor deze betaalmethode zal er € 1,50 in rekening worden gebracht.
Let op: het is niet mogelijk om meubels of baby-/kinderkamersets te bestellen d.m.v. achteraf betalen.
Als er een bestelling met meubeltjes doorkomt met deze betaalmethode, zal deze naderhand door ons worden geweigerd en gecanceld. De meubels kunnen wel (vooraf) betaald worden met de volgende betaalopties: Ideal, bankoverboeking en creditcard. 

Bankoverboeking
Door middel van een bankoverboeking kun je ook betalen voor je order. Hieronder vind je daarvoor de benodigde gegevens:

IBAN: NL78INGB0008458568
BIC: INGBNL2A
Ten name van: MultiSafepay
Te: Amsterdam
Onder vermelding van: het betalingskenmerk

lief! kadokaart
Wil je betalen met een lief! kadokaart, kies dan bij de betaalmogelijkheden voor ‘lief! (digitale) kadokaart’. Rond daarna je bestelling af. Je wordt nu doorgelinkt naar de betaalpagina van Multisafepay. Hier moet je het kaartnummer (oftewel couponcode) invullen en de pincode, deze vind je onder de kraslaag. Blijft er een restantbedrag over, dan kun je dit betalen via iDeal of CreditCard. Mocht er iets niet goed gaan tijdens het betalen met de kadokaart, dan staat de waarde er na 24 uur weer op en kun je een nieuwe bestelling plaatsen.
 http://www.lieflifestyle.nl/klantenservice/kadokaart/ 

Bancontact / MisterCash
Voor de Belgische consumenten is het mogelijk om met Mister Cash online betalingen te doen. Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kun je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in je vertrouwde internetbankieromgeving en kun je inloggen. In het vervolgscherm kun je de betaling voltooien. 

Post your comment

lief! lifestyle