hondenhalsband 55 cm

lief! hondenhalsband 55 cm

Mooie halsband voor honden bestaande uit de kleuren lichtroze, fuchsia en taupe. Geschikt voor de bijpassende riem met breedtemaat 1 cm. Lees verder
  • hondenhalsband 55 cm
  • hondenhalsband 55 cm
  • hondenhalsband 55 cm
€ 16,95

X
naar boven Productbeschrijving

Details

Mooie halsband voor honden bestaande uit de kleuren lichtroze, fuchsia en taupe. De halsband is verstelbaar in maat en verkrijgbaar in verschillende lengtematen.

Afmeting: 55 cm

Let op: deze maat halsband is alleen geschikt voor de bijpassende riem van lief! lifestyle met breedtemaat 1 cm en past niet bij de riem van 0,8 cm breed. De brede riem heeft een grotere musketonhaak die alleen past om de halsband maten van 45, 50 & 55 cm.

lief! honden halsbanden, in 3 kleuren, verkrijgbaar in de maten:
- 30 cm: Chihuahua,York Shire terrier, Cairn terrier
- 37 cm: Westie, Mopshond
- 45 cm: Schnauzer, Beagle
- 50 cm: Ierse Setter, Greyhound
- 55 cm: Rottweiler, Golden Retriever, Labradors
(voorbeelden van gemiddelde hondenrassen. Let op: iedere hond is uniek en dit kan uiteraard verschillen met bovenstaande!)

Je kunt het beste een slap meetlint gebruiken om de halsomvang van je hond op te meten. Meet de hals van jouw hond losjes op het breedste gedeelte. Als er nog twee vingers plat tussen passen heb je de juiste maat. De halsomvang komt bijv. op 37 cm.
Draagt je hond nu ook een halsband? Dan is het opmeten van de nekomtrek gemakkelijk. Leg de halsband op een plat oppervlak en meet het gedeelte tussen de gesp en het gaatje dat je het meest gebruikt. Dit is de maat die je moet aanhouden, wanneer je via de webshop een halsband bestelt.
naar boven Producteigenschappen

General

Maat 1 maat
Seizoen basiscollectie
Materiaal
Productcode L549135-814-273
Post your comment

lief! lifestyle