halsband hond 37x1cm

lief! halsband hond 37x1cm

Mooie roze lief! halsband voor kleinere soorten hondjes. Geschikt voor de bijpassende riem met breedtemaat 0,8 cm. Lees verder
  • halsband hond 37x1cm
  • halsband hond 37x1cm
  • halsband hond 37x1cm
€ 13,95
naar boven Productbeschrijving

Details

Mooie roze lief! halsband voor kleinere soorten hondjes. De halsband is verstelbaar in maat en ook verkrijgbaar in andere lengte maten.

De 37 cm variant is wat smaller uitgevoerd dan de andere soorten halsbanden uit ons lief! assortiment, dit is bewust gedaan om ervoor te zorgen dat het geheel voor kleinere hondjes ook soepel genoeg blijft.

Let op: deze maat halsband is alleen geschikt voor de bijpassende riem van lief! lifestyle met breedtemaat 0,8 cm en past niet bij de riem van 1 cm breed. De dunnere riem heeft een kleinere musketonhaak die alleen past om de halsband maten van 30 & 37 cm.

lief! honden halsbanden, in 3 kleuren, verkrijgbaar in de maten:
- 30 cm: Chihuahua,York Shire terrier, Cairn terrier
- 37 cm: Westie, Mopshond
- 45 cm: Schnauzer, Beagle
- 50 cm: Ierse Setter, Greyhound
- 55 cm: Rottweiler, Golden Retriever, Labradors
(voorbeelden van gemiddelde hondenrassen. Let op: iedere hond is uniek en dit kan uiteraard verschillen met bovenstaande!)

Je kunt het beste een slap meetlint gebruiken om de halsomvang van je hond op te meten. Meet de hals van jouw hond losjes op het breedste gedeelte. Als er nog twee vingers plat tussen passen heb je de juiste maat. De halsomvang komt bijv. op 37 cm.
Draagt je hond nu ook een halsband? Dan is het opmeten van de nekomtrek gemakkelijk. Leg de halsband op een plat oppervlak en meet het gedeelte tussen de gesp en het gaatje dat je het meest gebruikt. Dit is de maat die je moet aanhouden, wanneer je via de webshop een halsband bestelt.
naar boven Producteigenschappen

General

Maat 1 maat
Seizoen basiscollectie
Materiaal
Productcode l549173-814-273
Post your comment

lief! lifestyle