zooooo lief!

donderdag 30 maart 2017 15:11:44 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Inspiratie, Nieuw!

Wij vinden de Instagram foto's van een aantal Instagram-gebruikers zooooo lief! dat wij ze een speciaal plekje geven op onze blog. Bekijk onderstaande foto's om helemaal vrolijk van te worden!

Lees meer

Blog: Achter de schermen bij de fotoshoot van de lief! zomercollectie 2017

donderdag 19 januari 2017 10:57:12 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Baby & Kind, Lifestyle, Inspiratie, Nieuw!

Op woensdag 5 oktober 2016 vond de fotoshoot van de nieuwe lief! lifestyle zomercollectie voor 2017 plaats bij het Ooievaarsdorp Liesvelt te Groot-Ammers. De modelletjes Jolie, Noëlle, Bentley en Jaïro stonden stuk voor stuk te schitteren voor de camera van fotograaf Joshua Rood, te midden van een typisch Hollands landschap: inclusief molen!

Lees meer

De lief! lifestyle Indian Summer Party 2016

maandag 3 oktober 2016 14:49:26 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Inspiratie, Reviews, Nieuw!

Afgelopen donderdag 22 september 2016 vond de lief! lifestyle Indian Summer Party plaats bij ‘Het Rijk van de Keizer’ te Amsterdam! Hier werden de nieuwste lief! collecties gepresenteerd aan alle zakelijke lief! partners & genodigden.

Lees meer

Achter de schermen bij de fotoshoot van de lief! wintercollectie

donderdag 8 september 2016 09:42:20 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Nieuw!

De lief! lifestyle wintercollectie 2016 hangt in de rekken! Natuurlijk is de spiksplinternieuwe kleding ook in de webshop verkrijgbaar! De collectie bestaat onder andere uit lieve jurkjes, stoere sweaters en comfortabele broekjes. De items zijn verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. Verschillende thema's en stijlen, zoals Winter Wild en Magic voor de girls en Hero en Work voor de boys, sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen daardoor eindeloos gemixt en gematcht worden!

Lees meer

Suikervrije supersapjes voor jou & je kleine bengel

donderdag 30 juni 2016 14:17:57 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Lifestyle, Culinair, Shopping, Nieuw!

lief! lifestyle introduceert deze zomer de Fruit & Kruid Siropen voor puur en onbezorgd slurp- en drinkplezier. Verkrijgbaar in de lekkere smaakjes: Appel & Kamille en Vlierbloesem & Blauwe bes. Een bewuste keuze met 100% natuurlijke ingrediënten en 0% toegevoegde suikers voor baby's en peuters vanaf 6 maanden. "Drinkpakjes zijn suikerbommetjes", kopt het onderzoek van Foodwatch. Volgens het onderzoek krijgt een koter van acht ieder jaar zijn eigen gewicht aan suiker binnen. lief! lifestyle vindt dat mama's hun kleintjes zonder schuldgevoel een beker limonade moeten kunnen geven.

Lees meer

5 tips om jouw kleintje te beschermen tegen de zon

woensdag 22 juni 2016 13:38:31 Europe/Berlin Geplaatst door lief! redactie Categories: Shopping, Nieuw!

Let the sun shine! Grote zandkastelen bouwen op het strand of dagenlang vertoeven aan de rand van het zwembad, stoere waterballongevechten en tot de late uurtjes barbecueën in de tuin. Iedereen wordt vrolijk van de zon! De zon is ook nog eens supergezond voor je. UV-stralen maken namelijk vitamine D aan, wat goed is voor botopbouw. Máár, teveel zon is niet goed voor jou en voor je baby of peuter. De huid van jonge kids is extra gevoelig en kwetsbaar en kan zich maar 5 tot 10 minuten tegen deze UV-stralen beschermen. 

Lees meer
Post your comment

lief! lifestyle